Website zelf maken?

Een professioneel resultaat met onze webbuilder

Ken jij deze veel voorkomende problemen?

ADD-Design - Onze webdesign experten staan voor u klaar

Klaar voor meer omzet?

Onze experten staan te wachten om jouw website of webshop te bouwen 

Een nieuwe website laten bouwen of zelf bouwen uit onze +100 designs

Je zal het maar voor hebben. Jouw nieuwe website of webshop staat nét online en er is weer een nieuwe website trend. Gisteren was blauw nog in de mode en vandaag moet je ongetwijfeld een fotobanner gebruiken op jouw homepagina. Door onze +100 website designs blijft jouw website steeds in de mode en doe je een update in slechts 1 klik.

Werkplek
Schilder
Lifestyle
Academisch
Woondecoratie
Muzikant

Wat kost een nieuwe website of webshop ?

Bij ADD-Design heb je al een website vanaf € 750 excl. BTW/jaar. De prijs van een webshop start vanaf € 1.600 excl. BTW/jaar. In deze bijdrage ontvang je een jaarlicentie waarbij alle onderstaande is inbegrepen.

Jaarlicentie

Dé oplossing op maat van uw onderneming

ADD-Design hielp al vele ondernemers in Vlaanderen en ver daarbuiten hun digitaal verhaal uit te bouwen of te versterken. De digitale wereld staat niet stil en nieuwe ontwikkelingen gaan steeds sneller en sneller. Het is dan ook onvermijdelijk om vandaag niet online actief te zijn met uw onderneming. De toekomst ligt absoluut digitaal in plaats van lokaal zoals we gewend waren.

Een nieuwe website bouwen of laten bouwen is alleen nuttig als je ook goed gevonden wordt in de Google zoekresultaten. Online vindbaarheid is de key to succes en dit is waar onze experten u graag bij begeleiden. Het is nu tijd om te starten aan uw digitaal avontuur.

Klaar voor meer omzet?