Interactieve opleidingen

In Meta horizon workrooms

De Metaverse is een opkomende virtuele wereld die wordt gecreëerd door geavanceerde technologieën zoals virtual reality, augmented reality en blockchain. Het is een plek waar mensen van over de hele wereld kunnen samenkomen en communiceren in een immersieve en interactieve omgeving.

Social media marketing

Start 5 juni 2023 om 18u30
3 lessen / 3 uur

Google ADS

Start 7 juni 2023 om 18u30
5 lessen / 3 uur

SEO

Start 26 juni 2023 om 18u30
3 lessen / 3 uur

Werken met Canva

Start 12 juli 2023 om 18u30
1 les / 3 uur

F.A.Q.

Kom hier alles te weten over de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@add-design.be

Je hoeft geen VR bril te gebruiken. Bij inschrijving ontvang je van ons een link die je in jouw browser kan openen.

Onze opleidingen starten speciaal voor jou pas om 18u30. Je hoeft jezelf niet te verplaatsen en hebt dus ook geen last van super lange files . Onze opleidingen zijn interactiever dan de klassieke digitale opleidingen via Teams of ZOOM.

We hebben bewust gekozen om geen opleidingen aan te bieden die je kan betalen met de KMO portefeuille. Onze opleidingen zijn enkel van de hoogste kwaliteit, gedoceerd door echte professionals. Tevens ontvangt u een factuur van de opleiding die u tevens 100% kan inboeken in uw boekhouding.

Uiteraard voorzien wij deze opleidingen ook op maat van ondernemingen. Wil u graag meer info over onze gepersonaliseerde opleidingen? Vul dan ons contactformulier in.

Klik op één van de opleidingen en schrijf je vervolgens eenvoudig in. Na betaling ontvangt u een factuur en de link om deel te nemen. Zo eenvoudig is het. Kom je er toch niet uit? Klik op onze chat en stel meteen jouw vragen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de spannende wereld van de Metaverse en u te helpen uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een manier die leuk, boeiend en effectief is!