Metaverse opleidingen

Canva opleiding

Canva is een krachtige tool waarmee je professionele en aantrekkelijke grafische ontwerpen kan maken zonder dat je een technische kennis van ontwerpsoftware nodig hebt.

Programma

Wat kan je verwachten?

  • Kennis van de basisbegrippen en functies van Canva: Een cursus Canva is gericht op het aanleren van de basisbegrippen en functies van de tool. Dit omvat zaken als het begrijpen van de verschillende ontwerpfuncties, het gebruik van sjablonen, het maken van afbeeldingen en het werken met tekst.

  • Het ontwikkelen van ontwerpvaardigheden: Een cursus Canva richt zich op het ontwikkelen van ontwerpvaardigheden. Dit kan het leren van het gebruik van kleuren, lettertypen, compositie en lay-out omvatten om aantrekkelijke en professionele ontwerpen te maken.

  • Het begrijpen van design principes: Een cursus Canva is gericht op het begrijpen van de principes van goed design en hoe deze principes kunnen worden toegepast in Canva. Dit omvat het leren van het gebruik van de juiste beeldverhoudingen, de principes van contrast en balans, en het creëren van een visueel aantrekkelijke hiërarchie van elementen omvatten.

Startdata

Les 1

12 juli 2023 // 18u30 – 21u30

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zich zou moeten inschrijven voor een cursus Canva:

  1. Het verbeteren van vaardigheden: Canva is een krachtige tool die mensen kan helpen professionele en aantrekkelijke grafische ontwerpen te maken zonder dat ze technische kennis van ontwerpsoftware nodig hebben. Door het volgen van een cursus Canva kunnen mensen hun vaardigheden in het maken van ontwerpen en afbeeldingen verbeteren.

2. Efficiënter werken: Het volgen van een cursus Canva kan mensen helpen efficiënter te werken. Ze leren hoe ze sneller en efficiënter ontwerpen kunnen maken, waardoor ze hun tijd beter kunnen benutten. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die vaak afbeeldingen of ontwerpen moeten maken voor hun werk of bedrijf.

3. Creativiteit stimuleren: Canva biedt talloze ontwerpopties en sjablonen waarmee mensen hun creativiteit kunnen stimuleren. Door het volgen van een cursus Canva kunnen mensen leren hoe ze deze opties en sjablonen op de juiste manier kunnen gebruiken om professionele en creatieve ontwerpen te maken.

4. Verhoging van de productiviteit: Het volgen van een cursus Canva kan mensen helpen hun productiviteit te verhogen. Door het leren van de juiste ontwerpvaardigheden en het efficiënter werken, kunnen ze meer ontwerpen maken in minder tijd, waardoor hun productiviteit wordt verhoogd.

Schrijf je nu in

Voor slechts 150 euro excl. btw