Metaverse opleidingen

Google ADS marketing

Een virtuele Google Ads-opleiding biedt vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om je kennis te vergroten en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van het opzetten en beheren van effectieve advertentiecampagnes op Google. Deze opleiding biedt interactieve sessies, praktische oefeningen en deskundige begeleiding van ervaren instructeurs.

Programma

Wat kan je verwachten?

 1. Begrijpen hoe Google Ads werkt en hoe het kan worden gebruikt om advertenties te maken en te beheren.

 2. Leren hoe je effectieve advertentiecampagnes kunt opzetten en beheren, inclusief het instellen van biedingen, targeting van specifieke doelgroepen, het creëren van effectieve advertentieteksten, enzovoort.

 3. Ontwikkelen van vaardigheden in het analyseren van gegevens en het optimaliseren van advertentiecampagnes om de prestaties te verbeteren.

 4. Begrijpen van de verschillende typen advertenties die beschikbaar zijn op Google, inclusief zoekadvertenties, display-advertenties, videoadvertenties en shopping-advertenties.

 5. Leren hoe je Google Analytics kunt gebruiken om de prestaties van advertentiecampagnes te meten en te analyseren.

 6. Begrijpen van de belangrijkste begrippen en termen die worden gebruikt in de wereld van online adverteren.

 7. Ontwikkelen van kennis van de regelgeving en beleidslijnen van Google Ads.

Startdata

Les 1

7 juni 2023
18u30 – 21u30

Les 2

14 juni 2023
18u30 – 21u30

Les 3

21 juni 2023
18u30 – 21u30

Les 4

28 juni 2023
18u30 – 21u30

Les 5

5 juli 2023
18u30 – 21u30

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zich zou moeten inschrijven voor een cursus Google ADS:

 1. Verbetering van de vaardigheden: Door een cursus Google Ads te volgen, kan een persoon zijn/haar kennis en vaardigheden op het gebied van digitale marketing verbeteren. Dit kan leiden tot betere resultaten in online advertentiecampagnes en een beter begrip van hoe Google Ads werkt.

 2. Concurrentievoordeel: Het volgen van een cursus Google Ads kan een concurrentievoordeel bieden ten opzichte van anderen die dezelfde dienst of producten aanbieden. Door meer te weten over het platform en hoe het werkt, kan men betere advertenties en targetingstrategieën creëren dan de concurrentie.

 3. Kostenbesparing: Door een beter begrip van Google Ads en hoe het werkt, kan men efficiënter gebruik maken van de beschikbare budgetten. Dit kan resulteren in een hogere ROI (return on investment) en dus kostenbesparingen.

 4. Flexibiliteit: Virtuele cursussen bieden de mogelijkheid om op elk moment te leren en vanaf elke locatie. Dit is handig voor mensen die niet in staat zijn om fysieke lessen bij te wonen of die hun eigen tempo willen bepalen.

Schrijf je nu in

Voor slechts 600 euro excl. btw