ERP Systemen

Krachtige digitale cloud oplossingen naar een vlekkeloze digitale toekomst.

Menu ERP

Food oplossingen

Een gespecialiseerd Cloud food-systeem dat ondernemingen helpt om gegevens van vele bedrijfsactiviteiten te verzamelen, op te slaan, te beheren en te interpreteren, inclusief productcategorieën, producten, alle maatwerk en andere gerelateerde productinformatie, evenals beheer van meerdere vestigingen door een enkele beheergebruiker interface om alle dagelijkse activiteiten in de restaurantafdelingen en -afdelingen te beheren.
Veiling ERP

Veiling oplossingen

Een perfecte combinatie van geavanceerde technologie, modern design en hoge prestaties. Het biedt u een unieke tool om uw online veilingactiviteiten in stand te houden. Onze oplossing wordt geleverd met mobielvriendelijke, smartphone-compatibele Android- en IOS-applicatie.

Het systeem is eenvoudig te bedienen en te beheren, maar is toch innovatief en compleet. Een groot aantal exclusieve kenmerken en functionaliteiten zorgen ervoor dat u opvalt in de markt en helpt te concurreren met de marktleiders.

Klaar voor een digitale toekomst?

POS ERP

Retail oplossingen

Mis nooit meer een verkoop met onze retailoplossing. Van verkoopscherm en voorraadbeheer tot rapportage en boekhouding. Zelfs als u even niet online bent blijft onze software werken.

Planning ERP

Planning oplossingen

Een gespecialiseerde Cloud Enterprise Resource Planning-systeem dat ondernemingen helpt bij het verzamelen, opslaan, beheren en interpreteren van gegevens van vele zakelijke activiteiten

Boek hier uw demo