Website ontwikkeling

Steeds de geknipte oplossing op maat van uw onderneming.

Website Luk Vermeerbergen
Onze expertise:
Website template
Van start tot oplevering

De juiste keuze

Het bouwen van een nieuwe website kan heel wat keuzestress veroorzaken. Niet elk CMS systeem is geschikt voor uw onderneming. We helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Onze werkwijze

Samen starten?

Onze digitale experten staan te wachten om aan uw digitaal project te starten. We houden van een partnership op lange termijn zodat we samen uw doelstellingen kunnen behalen.

1.

Informatie-verzameling

We werken in een creatieve aanpak volgens een divergerend – convergerend model:

(Technische) informatie verzamelen
Concreet de gebruikersnoden en doelstellingen benoemen
De keuze van de juiste CMS- De configuratie starten

2.

Ontwikkeling volgens meest recente standaard

Na design, kan ook onze ontwikkeling aan de slag. We maken gebruik van productieomgevingen, testen zelf grondig en schrijven heldere documentatie zodat u via een test URL steeds de productieomgeving kan bekijken. Daarnaast gebeurt de ontwikkeling in de omgeving die het beste naar voren komt uit onze informatie-verzameling.

Meestal werken we hiervoor in korte sprints. Dit wil zeggen dat we demo-momenten inplannen aan het einde van elke programmatie sprint. Door zo vroeg mogelijk in het proces feedback te krijgen kunnen we sneller bijsturen om eventuele vertragingen in het ontwikkelingsproces vroegtijdig uit te schakelen.

3.

Wederzijdse validatie & monitoring

We valideren de juiste werking via manuele en automatische testen, maar loggen en monitoren ook verkeer op servers en devices. Uit een eventuele vorige website ervaring kunnen we uw opgebouwde data gebruiken om een beter inschatting te maken welk type van server wij nodig achten voor uw project. Op deze manier kunnen uw bezoekers gegarandeerd een correcte en aangename surf-ervaring ervaren.

Via onze monitoring weten we wanneer er iets mis is met uw website en kunnen we onmiddellijk anticiperen waardoor de oplossing meestal al bijna klaar is vooraleer een gebruiker er nog maar iets van merkt.

Klanten aan het woord

Nieca Invest
Read More
Onze nieuwe website heeft al zeer veel aanvragen opgeleverd. Ik kan ADD-Design alleen maar aanbevelen.
Celine
Read More
Goeie service. Staan altijd klaar om te helpen. Snelle reactie op vragen.
Fabulicious Sandra Giraud
Read More
ADD-Design helpt en ondersteund waar nodig. Aangezien ik alles behalve een IT specialist ben is dit zeer zeker nodig. ADD-Design is ook heel snel bij het oplossen van problemen. Super serviceā€¦, heel tevreden klant dus.
Erwin Mies
Read More
PERFECTE SERVICE
Peter Van de Mierop
Read More
Topbedrijf met perfecte service! Bouwen en onderhouden onze website zoals wij het wensen en komen correct alle afspraken na. Ook binnen de afgesproken tijd.
Previous
Next
nl_NLNederlands
Winkelwagen